Apartmani i sobe DIS - Vis

Location pinApartmani i sobe DIS - VisAnte Starcevica 11, 21480 Vis

PLATI REZERVACIJU

Apartmani i sobe DIS - Vis

Ovaj se objekt nalazi na 5 minuta hoda od plaže. Apartmani i sobe Dis smješteni su u centru Visa na otoku Visu te su udaljeni svega 300 metara od plaže. Objekt nudi sobe i apartmane s klima-uređajem, TV-om i besplatnim bežičnim pristupom internetu.

Riblja tržnica udaljena je 50 metara. Do najbliže trgovine prehrambenih proizvoda te kafića i restorana ima 100 metara, dok se zelena tržnica nalazi na udaljenosti od 200 metara.

Nogometno, košarkaško i odbojkaško igralište te tereni za tenis i badminton smješteni su na 200 metara od objekta. Kula Perasti i lokalitet drevnog grčkog grada Isse također se nalaze u blizini.

Autobusno stajalište udaljeno je 100 metara. Trajektna luka Vis, iz koje polaze linije do Splita, grada u kojem je smještena Dioklecijanova palača pod zaštitom UNESCO-a, također se nalazi na 100 metara od apartmana i soba Dis.

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
DIS - Vis -

DIS - Vis

  • Adresa: Ante Starcevica 11, 21480 Vis, Hrvatska
  • Tel: +385 98 164 2717; +385 21 711 169
  • Kontakt osoba: Ines Vojković
  • E-mail: dis-vis@email.t-com.hr

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.